Gerçek Paslanmaz Duşakabin Nedir?

Gerçek Paslanmaz Duşakabin Nedir?

Evet, bazı internet sitelerinde kelime oyunu yaparak paslanmaz duşakabin olarak sundukları ürünlerin, aslında alüminyum duşakabin olduklarını fark etmişsinizdir.

Bu küçük kelime oyunları ile üretemedikleri paslanmaz duşakabin yerine, alüminyum duşkabini sunmalarının nedeni, cümlemizin başında söylediğimiz gibi birincisi üretemiyorlar. Alüminyum profilleri kesip birleştirmek, paslanmazdan imal edilmiş duş kabinini imal etmekten çok daha kolay. İkinci nedeni, montajı diğer ürünlere göre daha zahmetli ve teknik bir beceri gerektirmesidir. Üçüncü ve en önemli nedeni ise, sizleri paslanmaz diye sundukları alüminyum ürünü daha ucuza sunarak, üretemedikleri paslanmaz duş kabininden vazgeçirmektir.

Neden paslanmaz duşakabin kullanmalıyım?

Sıradanlıktan kurtulmak ve neredeyse ömür boyu herhangi bir oksitlenme, kararma veya paslanma yaşamadan, her zaman ilk günkü yeniliği ve temizliği ile paslanmaz duşakabin, aradığınız en doğru seçimdir.

Çerçevesiz bir tasarım sunduğundan dolayı; tasarım banyoları ve özenli sahipler için ideal bir seçenektir. Temiz, net çizgiler ve çerçevesiz kenarları ile, görsel engellerden arındırılmış temiz ve modern bir görünümdür. 

Paslanmaz duşakabin pahalı bir seçenek mi?

Kelime oyunları ile alüminyum duşakabin sistemlerini, paslanmaz duşakabin olarak sattıkları için, gerçek paslanmazdan imal edilmiş duşakabinler daha pahalı bir seçenek gibi görülebilir.

Fakat kullanım ömrünün, diğer ürünler ile kıyaslanamayacak kadar fazla olması; paslanmaz duşakabinlerin aradaki farkı çok kısa sürede kapatacaktır.

Aslında, çerçevesiz paslanmaz duşkabinlerinin bu kadar popüler olmasının bir nedeni, güzel taş işçiliğinin, karo tasarımlarının ve parıldayan banyo aksesuarlarının sergilenmesine yardımcı olmalarıdır. 

Ve bunu oluşturmak, belki de paha biçilemez tasarımınızın bir yansıması olacaktır.

Genellikle duş teknesi tercih edilmeden, banyonuzda yer alan duş alanlarınız için; paslanmaz pirinç /çelik kullanılan malzemenin, çerçevesiz tercih edilen duşakabin fiyatları ve modellerini sitemizden inceleyebilirsiniz. 

Dede Duş ' ta banyo ve duş alanlarınıza dair çözümler devam ediyor!

Diğer Blog / Makalelerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Bloga dön