Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Efsane İndirim! Gördüğünüz indirimlere ek, Nakite %20 KDV bizden İndirim Fırsatlarını Kaçırmayın!



Modern Düzeltmeler: Bir duş camını temizleme

tarihinde gökhan özyurtlu tarafından gönderildi

Duş kabininizi veya duş perdenizi derinlemesine temizlemek, yeni banyo ışıltısını geri getirmenin basit ve hijyenik bir yoludur.

Zaten yeni bir duş kabini veya duş perdesi taktıysanız, tamamen parlak ve yeni olduğunda hissettiğiniz gururu hatırlamak zorundasınız. Ancak, düzenli bakım ve bakım olmadan zamanla parlaklığını yitirmeye başlayabilir. Bu yüzden ayda en az bir kere temiz bir temizlik yapmak için para ödüyoruz.

Bunu hızlı ve etkili bir şekilde yapmanıza yardımcı olmak için, adım adım kılavuzu hazırladık.


İhtiyacınız olan şeyler:

  • Standart duş temizlik ürünü
  • Sünger temizleme
  • Çekçek
  • Beyaz sirke
  • Sprey şişesi

Duş perdesini veya muhafazayı temizleme

  1. Duş kabini veya duş camınızın etrafındaki alanı temizleyin. Tuvalet, duş paspasları ve sabit olmayan herhangi bir şeyi çıkarın.

  1. Çıkardığınız ve attığınız her şeyi temizleyin veya hiç kullanılmayan öğeleri geri dönüştürün.

  1. Muhafazayı veya camı temizlemek için, sabun köpüğü ve kiri temizlemek için standart bir duş temizleme ürünü ve nemli bir sünger kullanın.

  1. Duş kabinini temizledikten sonra, tüm duş kabini soğuk suyla durulanır.

  1. Kireç ve su izleriyle mücadele etmek için, muhafazayı yıkadıktan sonra fazla suyu çıkarmak için bir silecek kullanın. Cam sadece daha hızlı kurumaz, aynı zamanda nispeten net ve lekesizdir.

  1. Tamamen kuruduktan sonra, duş kabinine püskürtmek için seyreltilmiş beyaz bir sirke karışımı kullanın, ardından parıldayan bir parlaklık elde etmek için berraklaşana kadar yumuşak bir bezle parlatın.

Tebrikler, şimdi duş perdenizi veya kabininizi temizlediniz.

Dede Duş ' ta banyo ve duş alanlarınıza dair çözümler devam ediyor!

Diğer Blog / Makalelerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.


Ürünleri İncele / Online Alışveriş