1 banyo 3 farklı tasarım | Dede Duş

Banyo Aksesuarları: 1 banyo, 3 tamamen farklı görünüm

Harcayacak, en büyük bütçeye sahip değilseniz; banyo alanınızı hala aksesuarlarla dönüştürebilirsiniz. Küçük 1 banyoyu, nasıl 3 tamamen farklı bir görünüm verilebileceğini göstereceğiz.

Bu belirsiz zamanlarda, birçoğumuzun eski toka tellerini sıkı bir şekilde tutması şaşırtıcı değil. Banyo, tuvalet ve lavabo gibi ana unsurlardan memnun olduğunuzda, banyo mekanınızı yeni bir renk şeması, duvarlar, zeminler ve aksesuarlar ile yenileyebilirsiniz. Bu, yeni bir süitten daha ucuza mal olacak, artı profesyonelleri aramak zorunda kalmadan kolayca kendiniz yapabileceğiniz bir şey olacak.

Yapmanın ne kadar kolay olduğunu size göstermek için, küçük 1 banyoda, tamamen farklı 3 görünüm elde ettik.


Yaz için taze bir fikir

İlk bakışımız, sadece banyonuza yaz boyunca değil, tüm yıl boyunca güneş ışınlarını getirmektir.

yaz için taze bir fikir | Dede Duş

İnce sarı boyalı duvar ve açık mavi duş duvar panelleri ile taze ve neşeli bir banyo yarattık. Ayrıca, kabuk efekti motifi sayesinde, temayı daha da geliştirebilir ve kıyı tarzı bir banyo oluşturabilirsiniz .

Hafif ahşap efektli döşeme, kolayca takılması ve temizlenmesi kolay olan laminattan yapılmıştır. Görünüşü, eşleşen açık mavi aksesuar seçenekleriyle, bambu ördek tahtalı ve geniş alanlı bir ayna ile tamamladık. Her şey, mavi havlu ile birbirine bağlanır.



Az biraz, lüks bir fikir

Bu ikinci görünümü gerçekten çok seviyoruz, en sofistike tarzıyla değil. Tuvaletin ve havzanın arkası da dahil olmak üzere odanın çevresinde serbestçe kullanılan taş duvar panelleri ile gerçek bir lüks kenar ve neredeyse kusursuz bir görünüm kazandırır.

Az biraz lüks bir fikir | Dede Duş

Trend bir banyo rengi olan ravent kırmızı boya, sıcak ve misafirperver bir his yaratır ve havlu ve banyo paspasının seçimine yansıtılmıştır. Bu arada, bu tasarıma ışıltı katmak için, şasili lüks bir ayna, ayrıca ışığı büyük etkiye yansıtan dövülmüş metal aksesuarlar ekledik. Görünümü tamamlamak için beyaz karo efektli vinil döşemenin takılması hızlı ve kolaydır.



Çağdaş bir spa fikri

Ortalama bir banyoda bile, bu spa hissini doğru renkler, desenler ve aksesuarlar ile yeniden yaratabilirsiniz.

Çağdaş bir spa fikri | Dede Duş

Üçüncü banyo görünümümüz, sade gri bir renk paletine sahip, son derece çağdaş bir tarza sahiptir. Balıksırtı desen duş duvar panelleri, karolar üzerinde ek zaman ve para harcamak zorunda kalmadan trend tasarım sunar ve ahşap efektli taban, işlemlere sıcaklık dokundurur.

Duvara monte edilen aksesuarlar, klasik bir dokunuş getirirken, banyo yüzeylerini ve havluları kullanarak düz yüzeyleri doku ile ayırdık. Yaklaşımında minimalist olan bu rahat ve sakinleştirici ortam, uzun ve zor bir günün ardından gevşemek için mükemmeldir.

Dede Duş ' ta banyo ve duş alanlarınıza dair çözümler devam ediyor!

Diğer Blog / Makalelerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Bloga dön