Duşakabin modelleri rehberi | Dede Duş İstanbul

Duşakabin Satın Alma Rehberi

Duş kabinleri çok çeşitli stillerde sunulur, bu nedenle sizin için doğru olanı seçmek çok zor bir iş olabilir. Ancak korkmayın; biz sizin için seçenekleri açıklayarak, hangi duş kabininin, banyonuza en uygun olduğuna karar vermenize yardımcı olacağız. 

İşte Duş Kabinleri için Satın Alma Rehberimiz!

Sürgülü kapı duş kabini sistemi;

Birçok banyoda popüler bir seçenek olarak, klasik bir tasarımdır. Adından da anlaşılacağı gibi, bu tip bir sistem, banyonun geri kalan kısmını etkilemeden kabin içinde sorunsuz açılan sürgülü bir kapı mekanizmasına sahiptir.

Sürgülü duşakabinler farklı boyutlarda mevcuttur, böylece alanınıza uygun bir tane seçebilirsiniz. Sürgülü kapı duş kabini, bir kapı gibi dışarı açılacak alana sahip olmayan, daha küçük banyolarda kullanışlıdır.

Sürgülü duşakabin modelleri:

Menteşeli kapı duş kabini sistemi;

Modern bir görünüme sahip, basit bir seçenektir. Basit, menteşeli kapı hareketi, kapının dışarıya doğru banyoya açıldığı anlamına gelir. Bu, duşa girip çıkabilmek için geniş bir alan sağlar ve kabine ferah bir his verir. Ancak, banyonuzdaki boşluğu etkileyebilir, bu nedenle, banyonuzda kapının açılabilmesi için yeterli alana sahip olmasını sağlamak için, dikkatlice ölçmeniz önemlidir. Bu nedenle, daha geniş banyolu olanlar için daha iyi bir seçenektir.

Menteşeli duşakabin modelleri:

  • Prestij serisi duş kabini; 6mm temperli camlı ve alüminyum boy menteşe kullanılarak oluşturulan, dikey çizgilere sahip bir sistemdir.
  • Karizma serisi duş kabini; paslanmaz kelebek menteşe ve 6mm temperli camdan oluşan, çerçevesiz duşakabin sistemidir.

Katlanır kapı duş kabini sistemi;

Küçük banyolar için büyük bir yer tasarrufu sağlayan, akıllı bir çözümdür. Kapı, duş kabini içinde kendi içine katlanarak açılır, bu nedenle banyo geri kalanını engellemez. Küçük alanlara sığdırmak için mükemmel olan smart serisi duşakabin, çeşitli boyutlarda gelir.

Kompakt duş kabini sistemleri;

Hepsi bir arada (all in one) gelen, tüm banyo ihtiyacınızı karşılayacak, kapalı bir ünitedir.

1.sınıf akrilik bir yüzeye sahip, yan duvarları ve tavanı kapalı, duvar ve derz yalıtımına gerek duymadığınız, su sızıntılarına kesin bir çözüm sunar. Sızdırmaz bir duş kabininin avantajlarından yararlanın. Kurulumu kolay, sızdırmaz duş kabinleri ve bölmeleri, kolayca sızıntı yapamayacakları şekilde tasarlanmıştır.

Masaj jetleri, ekstra seçeceğiniz dijital panelli radyo ile istediğiniz ambians ve buhar jeneratörü ile günün ve haftanın yorgunluğunu atmanız için, mükemmel bir çözümdür.

 

Kompakt duşakabin modelleri:

  • Kompakt duşakabin; tekne veya küvetli seçebileceğiniz; yerinize göre oval, asimetrik, kare veya dikdörtgen şekilli; standart, dijital ve buhar jeneratörü ilave edebileceğiniz komple bir sistemdir.
  • Kompakt jakuzi; kompakt duşakabin konforuna, jakuzi ilave edilmiş bir sistemdir.
  • Kompakt sauna; hem bir sauna konforu, hem de duşakabin konforu sunan mükemmel bir çözümdür.

Dede Duş ' ta banyo ve duş alanlarınıza dair çözümler devam ediyor!

Diğer Blog / Makalelerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Bloga dön