Küvetinizi duşakabin ile değiştirmek | Dede Duş

Küvetinizi duşakabin ile değiştirmek

Banyonuzu erişilebilir ve şık bir duş kabini ile değiştirmek, düşündüğünüzden daha kolaydır. Özellikle aşağıdaki uzman tavsiyemize uyuyorsanız.


Neden banyonuzu bir duşla değiştirmelisiniz?

Birçoğumuz hala banyomuzu sevse de (ve bu kadar güzel jakuziler varken kim tartışacak ?), Artan sayıda da jakuzi ve küvetleri tamamen yıkıp yerine duş almayı tercih ediyoruz. Liderliğimizdeki yoğun yaşamın küçük bir parçası olmadığından, birçok insan hızlı bir duşun hem verimli hem de canlandırıcı olduğunu ve su tasarrufu sağladığını tespit ediyor.

Birçoğumuz, mülkünüzü satarken, bir banyonun olmazsa olmaz bir şart olduğuna inanıyoruz, ancak birçok emlakçı ile konuştuktan sonra , satış fiyatınız üzerinde gerçek bir etkisi olmayacak. Hareket etmeyi planlıyorsanız, bir banyoyu kolayca tekrar monte edebilirsiniz.

Eski banyonuzu pırıl pırıl yeni bir duş kabini için değiştirmek, bir hafta sonu boyunca tamamlanabilecek nispeten basit bir iştir.


İşte banyonuzu duşakabin ile nasıl değiştireceğiniz

1. Banyonuzu ölçün ve sıhhi tesisatınızı kontrol edin

Birçok dikdörtgen duş kabini , standart bir düz banyonun ayak izine uyacak şekilde tasarlanmıştır. Doğru ölçüleri bulmak için sizinkileri ölçmeniz yeterlidir. Çoğu durumda, tüm borular banyo teknenizin bir ucunda olacak ve bu da duş tekneniz ve duşunuz için tekrar su tesisatı yapılmasına yardımcı olacaktır. Tesisatla ilgili herhangi bir şey konusunda emin değilseniz, bir su tesisatçısına danışabilirsiniz.

banyonuzu ölçün ve sıhhi tesisatınıza bakın | Dede Duş

2. Bizden ilham ve tavsiye alın

Bizim blog yazılarımıza, yeni uzman gözüyle banyo tavsiyesilerine ve  duş kabini tasarımlarımıza bir göz atın. Ayrıca, bu projenin toplam maliyetini azaltmaya yardımcı olabilecek birçok fırsat ve indirim bulacaksınız .

bizden ilham ve tavsiye alın | Dede Duş

3. Duş kabini seçin

En önemli ayak izi ölçümlerini unutmamak için en sevdiğiniz dikdörtgen duş kabini seçin . Tüm duş kabinlerimiz, gerçek duvarların dışına göre cömert ayarlamalar ile kolayca kurulabilir. Birçoğu mükemmel uyum için, uygun aksesuarlarla birlikte gelir.

duş kabininizi seçin | Dede Duş

4. Duş armatürünüzü seçin

Mesele duş kabini seçmeye gelince, gerçekten herkes için, uygun bir seçenek var. Polistren camlı sürgülü duş kabinleri gibi ekonomik duşakabinlerden, 6mm temperli camlı paslanmaz duş kabini gibi elit serisi duş kabinlerine , gereksinimlerinize uyan mükemmel duş kabininizi keşfedeceksiniz. Şimdi tüm duş alanlarımıza göz atın .

duş armatürünüzü seçin | Dede Duş

5. Duvar kaplamanızı seçin

Duş kabininizdeki iç duvarlar, su sıçramasına karşı ek koruma gerektirecektir. Fayans ve mermerler popüler bir seçim olsa da, gittikçe artan sayıda banyo alıcısı, bunun yerine duvar panellerini tercih ediyor. Fayanslara göre daha hızlı ve daha kolay monte edilebilen duş duvar panelleri, çeşitli renk ve desenlerde kusursuz bir görünüm sunar. Doğrudan mevcut duvar kaplamalarının üstüne takılabilirler ve fayanslardan daha uygun maliyetli olduklarını kanıtlayabilirler.

duvar kaplamanızı seçin | Dede Duş

 

6. Son rötuşları ekleyin

Maksimum etki için, minimum çabayla, duşunuzu tamamlamak için kaliteli banyo aksesuarları seçin . Şampuanlar ve banyo malzemeleri için, duvara asılı bir depolama alanı, karmaşayı azaltmaya yardımcı olacaktır.

7. Sorunsuz teslimat

Satın alma işleminizi tamamladığınızda ürünleriniz uzman ekibimiz tarafından doğrudan evinize montaj için getirilecektir. 

Hızlı teslimatımız hakkında daha fazla bilgi edinin .

8. Montaj ve kurulum

Uzman ekibimiz, satın aldığınız ürünü, ihtiyacınıza uymuyan bir banyodan, duş kabinine dönüştürme işlemi için tamamlayacaktır.

Küvetinizi duşakabin ile değiştirmek | Dede DuşKüvetinizi duşakabin ile değiştirmek | Dede Duş

Dede Duş ' ta banyo ve duş alanlarınıza dair çözümler devam ediyor!

Diğer Blog / Makalelerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Bloga dön