Maksimalist banyo fikirleri | dede duş

Maksimalist banyo fikirleri

İş yaşantınızdaki bağları koparmanın ve banyo tasarımındaki son trendle kendinizi ifade etmenin zamanı geldi: Maksimalizm. Parlak renkleri, cesur desenleri ve orijinal özellikleri birleştirerek bir açıklama yapın, olağan dışı olanı deneyin ve “korkusuz” bir yaklaşım benimseyin.

maximalist banyo | dede duş


Maksimalist bakış nedir?

Bu görünüm tamamen kendinizi ifade etmek ve mekanınızı sizin için gerçekten eşsiz bir şeye dönüştürmekle ilgilidir. Adından da anlaşılacağı gibi, Maksimalizm, yıllardır kilit bir banyo trendi olan ve yaratıcılık konusunda bazı güncel çağdaş tarzlardan çok daha fazlasını sunan, minimalizmin karşıtıdır.

Maximalist banyo oluştururken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar.

Parlak renkler

Parlak ana renkler ve desenler, nostalji dokunuşu için 1970'lerin stil portakalları ve sarıları gibi farklı zaman periyodlarını hatırlatarak liberal olarak kullanılabilir.

Kalın desenler

Fayansları farklı renk ve dokularla heyecan verici ve ilginç şekillerde kullanmaktan korkmayın . Desenli havlular ve yumuşak mobilyalar ile aksesuar da bu akımın bir parçası.

Oynak ürünler

El yapımı bir görünüme sahip, kesinlikle dekorunuza daha eğlenceli bir unsur katacaklar.


Aile banyonuzu serbest bırakın

Ortalama aile banyosunun içerebileceği her zamanki gibi, Maksimalist banyomuz aydınlık ve eğlencelidir, bu da herhangi bir aile üyesinin vakit geçirebileceği mükemmel bir yer olmasını sağlar.

Hemen akla gelen şeyler, banyo ve lavaboyu vurgulamak için cesur, renkli ve merak uyandıran bir şekilde kullanılan çinilerdir. Ve küvetten bahsederken, bulabileceğiniz normal kaide lavabo veya makyaj ünitesinden ziyade, konvansiyonun bozulmadığını, cam kase tezgah tasarımı olduğunu fark edeceksiniz.

Daha koyu vurgu elemanları koyu gri tezgah üstü raf, modaya uygun koyu renkli çerçeveli duş kabini ve fırçalanmış siyah musluklar kullanılarak sağlanır. Bu arada, cam raflar havzanın tasarımını yansıtır.

Maksimalist banyo tasarımları | dede duş


Maksimalist cam lavabo tasarımı


Güçlü bir duş kabini

Tabii ki, hepimiz mekan lüksüne sahip değiliz. Aslında, çoğu banyoda garip bir zemin planı vardır, bu da bir duş kabininin takılmasını daha kolay hale getirir. Ancak, yalnızca bir ana banyodan ziyade kompakt bir duş odanızın olması, maksimalist bir tasarım oluşturamayacağınız anlamına gelmez.

Maksimalist duş kabini

Bu banyomuzda olduğu gibi, bu odanın iç mekanını renklendirmek için, bu kez geometrik desenlerle renkli özellik karoları kullandık. Yumuşak sarı duvarlar ve aksesuarlar bu yaz hissini verirken, el değmemiş beyaz makyaj ünitesi, ısıtılmış havlu askısı ve ördek tahtası genel görünümü tamamlar.

Yerden kazanmak için, kare şeklinde bir duş kabini , kısa projeksiyonlu tuvalet ve duvara asılı ünite ile birlikte mükemmel bir seçimdir.

 


Küçük alan, ince tarz

Maksimalizm tamamen bu cesur renk ve kalıplarla ilgili olsa da, daha ince bir yaklaşımla bir açıklama yapabilirsiniz. Maksimalist vestiyerimiz, dikey tuğlalı bir bağ gibi kullanılan, güzel pastel renkli döşemeleri ve geleneksel tarzda bir banyo takımı ile harika bir örnektir .

maximalist dar alan banyo

Dede Duş ' ta banyo ve duş alanlarınıza dair çözümler devam ediyor!

Diğer Blog / Makalelerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Bloga dön